top of page
  • Foto van schrijverEmmanuel Merkus

limburgfood.be schiet uit de startblokken

Met Paul-Emmanuel Vanreusel, als startend voorzitter kan limburgfood.beecht uit de startblokken schieten. Paul-Emmanuel is Executive Chairman van Beltaste-Vanreusel en telg van de 3de generatie van de bekende producent van diepgevroren snacks.


De naam “Vanreusel” doet bij iedereen, van het noorden van Limburg tot aan de kust, een belletje rinkelen. Het Hamontse bedrijf is bekend voor haar XXL-frikandellen, hamburgers, schaslicks en vegetarische Oma Bobs “croquetten” bij zowel foodservice, retail als industrie. Beltaste-Vanreusel opereert vanuit 3 vestigingen (naast Hamont ook in Aalsmeer in Nederland en het Hongaarse Mórahalom). Onze voorzitter is ook van bij de opstart van het Centrum voor innovatief agrarisch ondernemen (CIAGO) in 2021 nauw betrokken bij de werking als lid van de adviesraad. Met zijn rijke ervaring in de food sector is hij een grote meerwaarde aan het roer van limburgfood.be


In zijn rol zal Paul-Emmanuel ondersteund worden door Nicolas Deswaef en Frank Willems van CIAGO die vanuit hun werking limburgfood.be mee zullen trekken. Uiteraard rekenen we ook op jullie enthousiaste deelname en bijdrage om dit nieuwe initiatief uit te bouwen tot een nuttige en dynamische organisatie voor de sector.

19 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page