top of page
nicolasdeswaef
22 nov 20241 minuten om te lezen
Brouwerij Cornelissen: De kracht van de authenticiteit van deze 165-jarige Limburgse parel
Komende donderdag 28/11 zijn we te gast bij Brouwerij Cornelissen (bekend van o.a. Herkenrode Cister, King Mule Saison IPA, Limburgse...
3
nicolasdeswaef
8 okt 20241 minuten om te lezen
Wat zijn de barrières en de drivers in de eiwittransitie?
De verkoop van plantaardige producten, of producten op basis van dierlijke eiwitvervangers kent in ons land nog niet dezelfde vraag of...
8
nicolasdeswaef
9 aug 20242 minuten om te lezen
Ontdek de impact van AI op je foodondernemerschap via deze nieuwe opleiding
Op FXT Connect ‘24 brachten communicatie-wizzard Jeff Luyten (Uncanny) en food designer Steve Bonnyns (Boco Food Concepts) met hun...
13
nicolasdeswaef
12 jun 20243 minuten om te lezen
De duurzaamheidsrapportering wórdt een gamechanger
🐝 Een inspirerende en gezellige bijeenkomst op donderdag 6 juni! De setting ditmaal was het prachtig gerenoveerde voormalige...
28
nicolasdeswaef
23 mei 20241 minuten om te lezen
Student ZKT voedingsbedrijf
Jonas Blokken uit Bilzen is student master in de biowetenschappen, optie module voedingsindustrie. Jonas studeert in juni af, maar breidt...
8
nicolasdeswaef
15 dec 20231 minuten om te lezen
Laat Jong Talent ervaring opdoen in jullie bedrijf
Het aantrekken van de juiste profielen blijft een uitdaging is voor bedrijven. Dat bleek ook nog even op de Jaarvergadering van de...
38
nicolasdeswaef
30 nov 20232 minuten om te lezen
Gezocht: 4 kmo-bedrijven voor het uittesten van een nieuwe energietool (Flander's FOOD)
Wil je weten hoe jouw bedrijf scoort op vlak van CO2-uitstoot? Of waar het potentieel ligt om de uitstoot en de gelinkte energiekosten te...
41
nicolasdeswaef
30 nov 20231 minuten om te lezen
Nieuwe leden november '23
Afgelopen maand november mochten we 6 nieuwe leden verwelkomen in ons limburgfood.be-netwerk en zo staat onze teller inmiddels op 74 leden.
46
nicolasdeswaef
23 nov 20232 minuten om te lezen
Provincie geeft food ondernemerschap een duw in de rug
Iets meer dan twee jaar na de opstart van het Centrum voor innovatief agrarisch ondernemen (CIAGO), in februari 2021, opent deze week het...
34
nicolasdeswaef
23 nov 20231 minuten om te lezen
Grote interesse voor BelOrta sorteerinstallatie
Op donderdag 21/9 waren we met 46 deelnemers voor een boeiende rondleiding onder leiding van gastheer Kris Jans ( Manager Divisie Fruit)...
13
Emmanuel Merkus
12 jul 20231 minuten om te lezen
ANUGA Voedingsbeurs, Keulen
ANUGA 2023 Van zaterdag 7 tot woensdag 11 oktober vindt in Köln de tweejaarlijkse Anuga plaats, dé belangrijkste voedingsbeurs naar...
53
Emmanuel Merkus
11 jul 20231 minuten om te lezen
Masterclass Packaging 2.0 in Foodservice
Op dinsdag 12/9 van 10 tot 17u vindt op Corda Campus de Masterclass Packaging 2.0 in Foodservice plaats met een blik op de actuele...
15
Emmanuel Merkus
11 jul 20231 minuten om te lezen
Flanders' FOOD Inspiratiedag
Op donderdag 7 september organiseert Flanders’ FOOD haar inspiratiedag. Dit event zal geheel in het teken staan van communicatie binnen...
12
Emmanuel Merkus
19 apr 20231 minuten om te lezen
Eerste bijeenkomst
FXT Connect op donderdag 20/4 is het eerste event waar je als limburgfood.be-lid dit jaar op uitgenodigd bent. Als we het hebben over...
14
Emmanuel Merkus
19 apr 20231 minuten om te lezen
limburgfood.be schiet uit de startblokken
Met Paul-Emmanuel Vanreusel, als startend voorzitter kan limburgfood.beecht uit de startblokken schieten. Paul-Emmanuel is Executive...
19
nicolasdeswaef
30 sep 20222 minuten om te lezen
8 exposanten onder 1 dak - Ontdek ze op stand D307
Limburg op Maastrichtse horeca-beurs. limburgfood.be is nog niet goed uit de startblokken geschoten of het is meteen al aanwezig met een...
100
bottom of page